Annons: Shoppa min stil

Kofta
Byxor
Skjorta
Tröja
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Byxor
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Stövel
Kofta
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Slacks
Halsduk
Kavaj
Kjol
Kappa
Kofta
Pullover
Svarta jeans
Klänning
Klänning
Skjorta
Sneakers
Knytblus
Blus
Blus
Kappa
Skinnkjol
Pälsjacka
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Tröja
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Boots
Klänning
T-shirt
Kofta
Klännning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Slingbacks
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Kavaj
Jeans
Kappa
Väska
Kjol
Jeansjacka
Pullover
T-shirt
Skjorta
Blus
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kjol
Vit blus
Väska
Skjorta
Bag
Kavaj
Kofta
Linne
Klänning
T-shirt
Tröja
Cardigan
Väska
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Byxor
Sandaler
Väst
Kavaj
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Knytblus
Skjorta
Kappa
Kappa
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klännning
Klänning
Cape
Klänning
Byxor
Slipover
Klänning
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Cardigan
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Basker
Blå klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Satinkjol
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Jobbuppdatering Vecka 37 – sjukling

Hej fina. Fortsätter med mina jobbuppdateringar veckovis tänkte jag. Den här jobbveckan blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag blev sjuk. Kände i tisdags att jag inte alls mådde bra så på onsdagen jobbade jag hemma. På torsdagen gick jag till jobbet men kände under hela förmiddagen att jag liksom inte orkade vara på kontoret. Gick hem vid lunch och jobbade hemifrån hela dagen igår. Det har faktiskt gått riktigt bra att jobba hemifrån. Så härligt att ha ett sådant jobb där det faktiskt är möjligt. Dock gillar jag ju att vara på plats, att få det sociala, men är man inte på topp är det bra att man kan jobba på hemmaplan istället.

Den här veckan har det varit flera e-postkampanjer, social media-kampanjer och planering av kommande kampanjer. Det är verkligen roligt och jag trivs himla bra. Så lyxigt att ha ett roligt jobb egentligen. Har öven hunnit ha några fler möten med personer jag kommer jobba mycket tillsammans med vilket känns skönt. Alltid skönt när man får bättre koll på saker och ting.

Jag är fortfarande krasslig så igår blev det hemmakväll. Ikväll ska Carl på galej men jag blir hemma för att försöka bli helt frisk. Så segt med denna förkylning som liksom inte vill ge sig. Hoppas ni har en underbar helg 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?