Annons: Shoppa min stil

Jacka
T-shirt
Kjol
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Vit blus
Knytblus
Kavaj
Kjol
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klännning
Väska
Stickad klänning
Byxor
Kappa
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Knytblus
Jacka
Linne
T-shirt
Byxor
Linne
Kofta
Klänning
Slacks
Blus
Klänning
Kjol
Basker
Kjol
Väska
Kofta
örhängen
Tröja
Kofta
Kjol
Knytblus
Grå kavaj
Skjorta
Cardigan
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Byxor
Väst
Cape
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Slingbacks
Kappa
Klänning
Väska
Halsduk
Kappa
Blus
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kappa
Linne
Klännning
Kofta
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Jeans
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Sneakers
Väska
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Kjol
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kavaj
Bag
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Blus
Kjol
Kofta
Byxor
Väska
Boots
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Stövel
T-shirt
Slipover
T-shirt
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Halsduk
55   371
24   419
37   335
37   410
48   473

Jobbuppdatering Vecka 37 – sjukling

Hej fina. Fortsätter med mina jobbuppdateringar veckovis tänkte jag. Den här jobbveckan blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag blev sjuk. Kände i tisdags att jag inte alls mådde bra så på onsdagen jobbade jag hemma. På torsdagen gick jag till jobbet men kände under hela förmiddagen att jag liksom inte orkade vara på kontoret. Gick hem vid lunch och jobbade hemifrån hela dagen igår. Det har faktiskt gått riktigt bra att jobba hemifrån. Så härligt att ha ett sådant jobb där det faktiskt är möjligt. Dock gillar jag ju att vara på plats, att få det sociala, men är man inte på topp är det bra att man kan jobba på hemmaplan istället.

Den här veckan har det varit flera e-postkampanjer, social media-kampanjer och planering av kommande kampanjer. Det är verkligen roligt och jag trivs himla bra. Så lyxigt att ha ett roligt jobb egentligen. Har öven hunnit ha några fler möten med personer jag kommer jobba mycket tillsammans med vilket känns skönt. Alltid skönt när man får bättre koll på saker och ting.

Jag är fortfarande krasslig så igår blev det hemmakväll. Ikväll ska Carl på galej men jag blir hemma för att försöka bli helt frisk. Så segt med denna förkylning som liksom inte vill ge sig. Hoppas ni har en underbar helg 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?