Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Jeans
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Linne
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Kavaj
48   314
79   448
56   449
61   587
61   637

Nytt försök

Hej fina. Igår blev det jobb hemifrån men idag tänkte jag gå till kontoret då jag har ett par möten på förmiddagen. Hoppas jag känner mig helt frisk annars kanske jag jobbar hemifrån i eftermiddag. Jag kommer ta det lugnt ikväll och även imorgon kväll så jag inte förkylningen blir värre.

Eftersom jag var hemma igår missade jag även en trevlig lunch med Anna, Linda och Therese. Det var längesedan vi sågs alla nu så det var synd att jag blev tvungen att ställa in. Särskilt då vi brukar ha riktigt svårt att hitta en tid då alla kan ses.

Idag gör jag ett nytt försök helt enkelt :).

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Eva Braun
  12 september, 2019 / 13:39

  Kämpa Majsan, kämpa!

  • Maria
   12 september, 2019 / 18:17

   Tack ”Eva” 😁

Kommentera


Söker du efter något?