En dag hemma

Hej fina. Idag blev det en dag hemma då jag inte alls mådde bra igår och imorse. Har åkt på någon förkylning så har huvudvärk och hosta samt är snuvig. Har ändå lyckats jobba från soffan riktigt bra idag och fått mycket gjort. Hade en massa jobb som inte krävde allt för mycket kreativ så det var perfekt när kropp och knopp inte är 100%.

Det känns som att det var en bra idé att ta det lugnt i soffan idag och jag tror och hoppas på att kunna jobba imorgon. Har ett möte som jag verkligen skulle vilja vara med på och sedan är det ju faktiskt riktigt kul att jobba också. Igår var det dock tungt att sitta på kontoret med värken. Nu väntar jag på att Carl ska komma hem så ska vi ha lite date night här hemma.

Hoppas ni mår bra! <3

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 11 september, 2019 / 17:56

  Inte kul att må dåligt.
  Krya på dig

  • Maria
   11 september, 2019 / 18:28

   Tusen tack! ☺️

Kommentera