13   96
26   235
48   320
34   384

Börjar bli sjuk?

Hej fina. Igår förmiddag åkte jag och några kollegor och städade lite efter festen i fredags. En riktigt rolig fest men vi hade också stökat ner rejält hehe. Det hade blivit någon miss i kommunikationen med de som skulle städa och hämta diverse grejer så vi fick göra en insats. Idag har jag sådan träningsvärk efter allt vi lyfte. Men skönt att få röra lite på sig även jobbtid :). Blir ju annars mest stillasittande arbete på kontoret.

Sedan fylldes dagen med möte och kampanjer. Tyvärr känner jag att jag börjar bli sjuk. Hoppas hoppas det går tillbaka och inte bryter ut. Hade ju tänkt träna igår men hade sådan huvudvärk och snuva så låg hemma och vilade istället. Tur man var ute och rörde sig lite i helgen i alla fall :). Idag har jag flera möten och sedan ska jag nog hem och vila igen bara.

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 september, 2019 / 23:46

  Fy sjutton för träningsvärk. Hoppas att förkylningen vände om så du mår bättre

  • Maria
   11 september, 2019 / 18:28

   Tusen tack Kamilla 😘

Kommentera


Söker du efter något?