Annons: Shoppa min stil

Jeans
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Byxor
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Kofta
Väst
T-shirt
Kofta
Väska
Grå kavaj
Väska
Kappa
Linne
Väska
Sandaler
Kappa
Slacks
Blus
Väska
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Linne
Klänning
Plisserad kjol
Blå klänning
Kjol
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Satinkjol
Boots
Kavaj
Klänning
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Kofta
Svarta jeans
Kjol
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Knytblus
Knytblus
Väska
Skjorta
Blus
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kavaj
Grön klänning
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Cape
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
Väska
Klännning
Klänning
Byxor
Väska
Bag
Pullover
Skjortklänning
Kofta
Jeansjacka
Tröja
Basker
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Linne
Klänning
T-shirt
T-shirt
Stövel
Sneakers
Väska
Byxor
Klänning
Knytblus
Väska
Klännning
Kavaj
Ankelboots
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Klänning
Linne med spets
Kofta
Kjol
Cardigan
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Kofta
Slipover
Blus
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Vit blus
T-shirt
Väska
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Kappa
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Fördelar med medlemskap i Företagarna

Fördelar med medlemskap i Företagarna
– blogginlägg i samarbete med Företagarna

Hej fina. Hoppas att ni alla har en fin helg. Idag tänkte jag lyfta Företagarna och fördelar med att vara medlem i Företagarna som är . De företräder över 60 000 företagare och har 240 föreningar över hela landet.

För ungefär ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att starta eget företag. Det var både läskigt och spännande och något som verkligen uppskattas sådär i början är information. Det är mycket att sätta sig in i helt enkelt och som medlem i Företagarna får man en massa hjälp på vägen. Fördelarna med medlemskap i Företagarna är många. De jag ser som mest användbara och viktiga är:

 

Fördelar med medlemskap i Företagarna:

  1. Juridisk vägledning över telefon: Som medlem får man gratis juridisk rådgivning över telefon. För mig som samarbetar och ingår avtal med andra företag är det ju superbra att kunna rådfråga en expert om hur ett sådant avtal bör se ut och är man rädd för att ha blivit lurad kan de även hjälpa till och guida mig till hur jag löser problemet. Så skönt att ha uppbackning!
  2. Utbildningar: Som totalt egen i företaget är det många delar man behöver hålla koll på själv. När man fått lite fart på verksamheten kan man leja bort vissa delar men ändå har man ju totalt ansvar själv och ska veta hur saker och ting ska gå till med ekonomi, marknadsföring, försäljning med mera. Som medlem i företagarna kan man få tips om olika kurser, t.ex i att läsa och förstå bokslut, marknadsföring på webb och sociala medier och GDPR som man behöver ha koll på.
  3. Rabatt på resor: Det händer att man behöver resa inom sitt företagande. Det kan vara till ett viktigt kundmöte, en mässa eller en utbildning som kräver en resa med till exempel tåg. Som medlem i företagarna får man upp till 10% rabatt hos SJ vilket innebär att man totalt sett över ett år kan spara en massa vilket skapar fler möjligheter att utveckla företaget.

 

Läs gärna mer om Företagarna och förmånerna som medlem på deras hemsida :).

after work

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?