Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Linne
Blus
Kjol
Spegel
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Jeans
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Moschino väska
Skjorta
Boots
Kappa
Kavaj
T-shirt
Slipover
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Kavaj
Vit blus
Väska
Halsduk
Väska
Blus
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Kjol
Jacka
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
T-shirt
Slacks
Knytblus
Väska
Halsduk
Steamer
Pullover
Ankelboots
Kofta
T-shirt
Tröja
Byxor
Kostymbyxa
Kjol
Byxor
Klännning
Kavaj
Kofta
Blus
Cape
Kofta
Pullover
Väska
Kappa
Stövel
Kofta
Kofta
Kavaj
örhängen
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kappa
Louis Vuitton väska
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Knytblus
Väska
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Pullover
Sneakers
Kappa
Väska
Slingbacks
Tory Burch
Klänning
Kofta
Kavaj
Väst
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Tröja
Klänning
Knytblus
Linne
Kofta
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Ganni diadem
Basker
Väska
Jacka
Tröja
Klänning
Klänning
Kappa
Kånken
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Stenströms cardigan
Skjortklänning
Bag
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
58   292
44   374
59   355
43   406
42   485

Fördelar med medlemskap i Företagarna

Fördelar med medlemskap i Företagarna
– blogginlägg i samarbete med Företagarna

Hej fina. Hoppas att ni alla har en fin helg. Idag tänkte jag lyfta Företagarna och fördelar med att vara medlem i Företagarna som är . De företräder över 60 000 företagare och har 240 föreningar över hela landet.

För ungefär ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att starta eget företag. Det var både läskigt och spännande och något som verkligen uppskattas sådär i början är information. Det är mycket att sätta sig in i helt enkelt och som medlem i Företagarna får man en massa hjälp på vägen. Fördelarna med medlemskap i Företagarna är många. De jag ser som mest användbara och viktiga är:

 

Fördelar med medlemskap i Företagarna:

  1. Juridisk vägledning över telefon: Som medlem får man gratis juridisk rådgivning över telefon. För mig som samarbetar och ingår avtal med andra företag är det ju superbra att kunna rådfråga en expert om hur ett sådant avtal bör se ut och är man rädd för att ha blivit lurad kan de även hjälpa till och guida mig till hur jag löser problemet. Så skönt att ha uppbackning!
  2. Utbildningar: Som totalt egen i företaget är det många delar man behöver hålla koll på själv. När man fått lite fart på verksamheten kan man leja bort vissa delar men ändå har man ju totalt ansvar själv och ska veta hur saker och ting ska gå till med ekonomi, marknadsföring, försäljning med mera. Som medlem i företagarna kan man få tips om olika kurser, t.ex i att läsa och förstå bokslut, marknadsföring på webb och sociala medier och GDPR som man behöver ha koll på.
  3. Rabatt på resor: Det händer att man behöver resa inom sitt företagande. Det kan vara till ett viktigt kundmöte, en mässa eller en utbildning som kräver en resa med till exempel tåg. Som medlem i företagarna får man upp till 10% rabatt hos SJ vilket innebär att man totalt sett över ett år kan spara en massa vilket skapar fler möjligheter att utveckla företaget.

 

Läs gärna mer om Företagarna och förmånerna som medlem på deras hemsida :).

after work

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?