Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Blus
Kjol
Kofta
Tröja
Klänning
Kappa
Jeans
Väska
Linne
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Slipover
Skjorta
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Bag
Kofta
Skjorta
Pullover
Kofta
Kappa
Knytblus
Pälsjacka
Väska
Klänning
T-shirt
Vit blus
Kofta
Ankelboots
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Blus
Cape
Klänning
Sneakers
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Basker
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klännning
Kappa
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Väst
Väska
Byxor
Pullover
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Pullover
Väska
Kavaj
Satinkjol
Väska
Klännning
Blus
Pullover
Kappa
Halsduk
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kappa
Byxor
Slacks
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Linne
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Restaurang Fiat i Köpenhamn

Restaurang Fiat i Köpenhamn

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Igår hade jag fullt upp och hann inte ens äta en riktig lunch då jag hade ett ärende på min lunch som jag ville fixa. Efter jobb var lite skakis men tog mig ändå till Köpenhamn för after work med Carl, Niklas, Frida, Sofie och Katy. Först var vi på Nebbiolo vinbar och sedan blev vi hungriga och hamnade på restaurang Fiat i Köpenhamn. Det var en italiensk restaurang med en massa italiensk god mat. Det var också en supermysig och fin miljö.

Jag valde att beställa en svamprisotto som ju faktiskt är en av mina favoriträtter. Denna risotto på restaurang Fiat var riktigt god. Italienarna äter ju ofta risotto eller pasta och en annan matig rätt därpå så man är ju alltid lite orolig över hur storleken på första rätten kommer att vara men jag blev mätt och nöjde mig med en sådan. God.

Idag har jag konferens med jobbet och fick därför en timmes sovmorgon. Vi börjar nämligen inte förrän klockan tio. Det är konferens på dagen och middag/fest på kvällen 🙂 Ska bli spännande och roligt att vara med på detta. Vi kommer att hålla till i Limhamn där vi har ett av våra kontor. Nu kaffe. Ha en fin fredag!

Restaurang Fiat i Köpenhamn

restaurang fiat i köpenhamn
restaurang fiat i köpenhamn

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?