Annons: Shoppa min stil

Byxor
Väska
Linne
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Jeans
Cardigan
Ankelboots
Kavaj
Väska
Väska
Klännning
Pullover
Klänning
Klänning
43   345
56   403
60   579
61   632
65   671

Inte min dag helt enkelt

God morgon mina fina läsare. Igår var inte min dag helt enkelt. Hade liksom en dålig känsla i mig redan på morgonen som av någon anledning höll i sig. Flera motgångar under dagen både på jobb och utanför och vid femtiden när jag skulle hem började det även såklart spöregna. Det regnade helt sjukt mycket så jag var som en blöt katt när jag kom hem. Självklart slutade det regna ganska precis efter att jag kommit innanför dörren. Inte min dag…

Istället för att gå ut och springa körde jag ett 40 min långt yoga-pass. Det var skönt och jag kunde komma ner lite i varv i alla fall. Idag försöker jag glömma gårdagen för att ta nya tag och förhoppningsvis kan jag ha lite mer flyt idag. Ikväll ska Carl fixa lite date night åt oss. Ska bli riktigt mysigt.

Hoppas ni får en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?