Annons: Shoppa min stil

Kofta
Cape
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Byxor
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klännning
Kavaj
Sneakers
Kofta
Väska
Stövel
Cardigan
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Basker
Kappa
Slacks
Skjorta
Knytblus
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Satinkjol
Tröja
Linne
Klännning
Jeans
Kavaj
Vit blus
Blus
Blus
Kappa
Kofta
Tröja
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Kofta
Jacka
Kappa
Slipover
Klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Väst
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Bag
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Skjorta
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Kappa
Pullover
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Pullover
Skjorta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Byxor
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Slingbacks
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
22   333
43   403
51   450
38   399
30   408

Inte min dag helt enkelt

God morgon mina fina läsare. Igår var inte min dag helt enkelt. Hade liksom en dålig känsla i mig redan på morgonen som av någon anledning höll i sig. Flera motgångar under dagen både på jobb och utanför och vid femtiden när jag skulle hem började det även såklart spöregna. Det regnade helt sjukt mycket så jag var som en blöt katt när jag kom hem. Självklart slutade det regna ganska precis efter att jag kommit innanför dörren. Inte min dag…

Istället för att gå ut och springa körde jag ett 40 min långt yoga-pass. Det var skönt och jag kunde komma ner lite i varv i alla fall. Idag försöker jag glömma gårdagen för att ta nya tag och förhoppningsvis kan jag ha lite mer flyt idag. Ikväll ska Carl fixa lite date night åt oss. Ska bli riktigt mysigt.

Hoppas ni får en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?