5   28
45   322
30   313
34   363

Bebismys med Anna och Valentino

Hej fina. Igår kväll fick jag äntligen träffa Anna och hennes nyfödde son Valentino. Han är bara några dagar gammal. Så himla söt, jag föll pladask. Han var så liten och jättesnäll. Somnade i min famn. Vi satt inne på Redfellas på Hansa där Anna enkelt kunde få plats med vagn och så :). Det var så himla kul att ses, få höra om allt och se att de verkar mår bra.

Igår annars var det mest jobb. Hade möten hela dagen kändes det som. Tyckte av någon anledning att det var en bra idé att ha alla möten på samma dag istället för att dela upp dom men det gjorde ju att jag var helt slut i huvudet sen. Idag har jag inga möten inbokade så då hinner jag ju jobba lite mer :).

Hade ju tänkt träna igår men ville såklart prioritera Anna och Valentino så träningen får bli idag istället. Hoppas ni får en fin dag!Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 3 september, 2019 / 12:04

  Åh, vad mysigt med lite bebismys. Kramiz❤

  • 3 september, 2019 / 12:07

   Här får du även rätt länk till min blogg😇 kramiz❤

  • Maria
   3 september, 2019 / 13:38

   Verkligen mysigt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?