Annons: Shoppa min stil

Linne
Pullover
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Byxor
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klännning
Väska
Väska
Jeans
Kavaj
Klänning
48   276
79   425
56   442
61   585
61   636

Brunch, date night och egentid

Hej fina. Det här blev en rätt lugn helg och jag fick även möjlighet att träffa riktigt grymma kvinnor på Cocktail-brunchen som var i lördags. Alltid kul och inspirerande. På kvällen sedan var ju jag och Carl som ni vet först och plockade björnbär och sedan ut åt middag på Riket. Riktigt trevlig kväll. Min lördag blev verkligen hur bra som helst.

Igår hade jag en riktigt lugn dag med tid för mig själv. Vädret gick ju fram och tillbaka lite. Jag passade på att jobba lite med mitt företag och sedan gick jag ut på en promenad runt i Pildammsparken. Det var riktigt skönt att komma ut. Carl var och spelade volleybollturnering mellan nio och tre ungefär och sedan när han kom hem gick vi och hämtade ut (mina) paket, handlade och åt glass. Mysigt!

Nu är det måndag och ny jobbvecka. Jag hoppas även kunna träffa Anna och hennes nyfödde son Valentino denna vecka <3. Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?