Annons: Shoppa min stil

Bag
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Väska
Slacks
Kostymbyxa
Kavaj
Pullover
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Skjorta
Blus
Väska
Kavaj
Väska
Halsduk
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Jeans
Kofta
Väst
Kofta
Pullover
Stövel
T-shirt
Kjol
Pullover
Skjorta
Cape
Väska
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kavaj
Väska
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Pullover
Väska
Slipover
Kappa
T-shirt
Sneakers
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Linne
T-shirt
Linne
Skjorta
Blus
Väska
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Basker
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
Blus
Kjol
Kofta
Slingbacks
Knytblus
Kappa
Klänning
Klännning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Klänning
Väska
Klännning
Skjorta
Skjorta
Linne
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Tröja
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Boots
Byxor
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Väska
60   347
44   316
40   397
64   374
68   461

Cocktail Brunch på Kitchen and Table Malmö

Cocktail Brunch på Kitchen and Table Malmö

Hej fina. Idag har jag varit på en jättetrevlig cocktail brunch på Kitchen and Table Malmö. Det var ett evenemang där influencers, matskribenter och andra bjudits in för att avnjuta en god brunchmeny och nätverka med varandra. Evenemanget anordnades av Clarion Malmö Live, Kitchen & Table och den lokala influencern Eddie Fischer.

Cocktail-tävling, mingel och brunch

Jag och Linda möttes i lobbyn på Clarion Malmö Live som restaurangen Kitchen and Table tillhör. Vi åkte hissen upp till Skybaren där det först var mingel med goda Aperol Spritz-drinkar. Sedan var det dags för evenemangets tävling, nämligen vem som kunde göra den finaste cocktailen. Cocktailen vi fick göra var Carnival som består av gin, citron, violette, vattenmelonlikör och socker. Sedan fanns det sockervadd, blommor och annat vi fick använda för dekoration. Tävlingen gällde bara designen och jag tyckte först att jag fick till min cocktail men sedan ramlade den hjärtformade sockervatten i drinken och då var den inte så fin längre haha. Vann med andra ord inte tävligen ;).

Efter tävlingen var det dags för själva brunchen och de hade bordsplacering runt två bord. Jag hamnade vid en massa trevliga power ladies och tillsammans avnjöt vi tio olika brunchrätter som Eggs Benedict, Grilled Cheese, supergod avocadoröra, yoghurt med bär och nötter och en massa annat. Jag som glutenintolerant fick glutenfria alternativ :). Så bra fixat. Till detta drack vi bellinis och såklart en massa kaffe.

Fastän brunchen var hur god som helst var det bästa ändå att få träffa andra power ladies och utbyta erfarenheter och inspiration. Tusen tack för ett supertrevligt evenemang! Och FYI så kommer Kitchen & Table köra denna cocktail brunch varje lördag så jag rekommenderar verkligen att ni går dit och testar deras utsökta brunchmeny. Sedan kan man välja om man vill ha alkoholfritt eller alkoholhaltiga cocktails till maten. En massa bilder från evenemanget nedan.

 

Cocktail brunch på Kitchen and Table Malmö
Bild från Cocktail brunch på Kitchen and Table Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?