Annons: Shoppa min stil

Bag
Kavaj
Klänning
Knytblus
Skjorta
Skinnkjol
Grå kavaj
Jeans
Väska
Halsduk
Blus
Klänning
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väst
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Linne
Kappa
Klännning
Blus
Kjol
Blus
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pullover
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kofta
Byxor
Slipover
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Linne
Kjol
Klännning
Basker
Pullover
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Linne
Sneakers
Väska
Knytblus
Kjol
Kavaj
Vit blus
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Slacks
Byxor
Klänning
Kofta
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Planer för den här helgen

Hej fina. Nu är det snart helg och jag har en hel del saker inplanerade. Ikväll ska jag umgås med Carl men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på än. Imorgon ska jag på ett event på Kitchen & table på Malmö Live. Som jag förstått det är det Cocktail brunch för influencers så jag och Linda som också fått en inbjudan ska dit tillsammans :). Ska bli riktigt kul och spännande.

Carl ska spela volleyboll på söndag och jag tänkte då passa på att jobba med mitt företag och sedan ska jag också möta upp Charlotta för kaffe och promenad. Hoppas på fint med inte för varmt väder :).

Vad hittar ni på?


 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2019 / 15:25

  Oh så lyxigt. Jag älskar evenemang som involverar mat och dryck, hehe 😉

  • Maria
   30 augusti, 2019 / 18:47

   De är de bästa 😍😍

Kommentera


Söker du efter något?