1   11
23   321
30   311
34   362

Planer för den här helgen

Hej fina. Nu är det snart helg och jag har en hel del saker inplanerade. Ikväll ska jag umgås med Carl men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på än. Imorgon ska jag på ett event på Kitchen & table på Malmö Live. Som jag förstått det är det Cocktail brunch för influencers så jag och Linda som också fått en inbjudan ska dit tillsammans :). Ska bli riktigt kul och spännande.

Carl ska spela volleyboll på söndag och jag tänkte då passa på att jobba med mitt företag och sedan ska jag också möta upp Charlotta för kaffe och promenad. Hoppas på fint med inte för varmt väder :).

Vad hittar ni på?


 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2019 / 15:25

  Oh så lyxigt. Jag älskar evenemang som involverar mat och dryck, hehe 😉

  • Maria
   30 augusti, 2019 / 18:47

   De är de bästa 😍😍

Kommentera


Söker du efter något?