Annons: Shoppa min stil

Väska
T-shirt
Linne
Klänning
Klännning
Pullover
T-shirt
Väska
Blus
Satinkjol
Väska
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Kofta
Kappa
Väska
Väst
Kjol
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Väska
Knytblus
Halsduk
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Bag
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Cardigan
Cape
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Basker
Väska
Väska
Kofta
Blus
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Kofta
Blus
Jeans
Kavaj
Byxor
Sneakers
Klännning
Kofta
Kjol
Linne
Kjol
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Blus
Knytblus
Byxor
Grå kavaj
Klänning
Väska
Slipover
Kappa
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Pullover
Väska
Byxor
Kofta
Ankelboots
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
18   276
61   433
39   380
38   426
36   399

Jobbuppdatering vecka 35

Hej fina. Här kommer ännu en jobbuppdatering. Nu har jag jobbar på Bjurfors i ganska exakt en månad och denna månad har minst sagt varit intensiv med en massa intryck och allt jag fått lära mig. Men det är verkligen ett jätteroligt jobb med trevliga kollegor. Den här veckan har jag fokuserat på att ha möten med nyckelpersoner som hon jag tagit över efter jobbade mycket med i olika projekt.

Det är fortfarande kampanjperiod vilket alltid brukar vara intensivt men jag har även kunnat ta tag i en hel del andra saker. Det är mycket jag känner att jag liksom kommit in i men sedan finns det såklart saker jag måste jobba med mer för att komma in i helt. Men det är ett jätteroligt jobb som jag lär mig massor av så det känns verkligen utvecklande och motiverande.

Det var en liten update :). Ha en underbar fredag!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?