Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cardigan
Klännning
Jeans
Klänning
Väska
Linne
Väska
Ankelboots
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Pullover
25   327
79   512
48   534
40   603
59   664

The Square film

The Square film

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna morgon. I lördags hade jag och Carl en mysig hemmakväll och såg filmen The Square som Ruben Östlund regisserat. I roller ser man bland andra Elisabeth Moss, Claes Bang och Dominic West. Filmen handlar om den framgångsrike museichefen Christian som i sin dyra kostym ignorant går förbi tiggare och hjälporganisationer för att sedan arbeta med sin utställning som handlar just om jämlikhet och solidaritet.

Filmen var väldigt bra, får en verkligen att tänka till om fördomar, tillit, jämlikhet, medmänsklighet, utsatthet med mera. Jag tyckte att den var väldigt bra. Den skildrar dagens dubbelmoral och “flockbeteende” på ett så bra sätt. Se den!

 

Elisabeth Moss, Claes Bang, and Terry Notary in The Square (2017)Bildkälla: IMDB

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?