Annons: Shoppa min stil

Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
47   259
58   425
35   284
36   422
69   469

The Square film

The Square film

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna morgon. I lördags hade jag och Carl en mysig hemmakväll och såg filmen The Square som Ruben Östlund regisserat. I roller ser man bland andra Elisabeth Moss, Claes Bang och Dominic West. Filmen handlar om den framgångsrike museichefen Christian som i sin dyra kostym ignorant går förbi tiggare och hjälporganisationer för att sedan arbeta med sin utställning som handlar just om jämlikhet och solidaritet.

Filmen var väldigt bra, får en verkligen att tänka till om fördomar, tillit, jämlikhet, medmänsklighet, utsatthet med mera. Jag tyckte att den var väldigt bra. Den skildrar dagens dubbelmoral och “flockbeteende” på ett så bra sätt. Se den!

 

Elisabeth Moss, Claes Bang, and Terry Notary in The Square (2017)Bildkälla: IMDB

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?