Mår bra av det

God morgon fina. Igår eftermiddag kom äntligen Carl hem efter sin jobbvecka i USA. Nästan direkt gick vi och la oss i Kungsparken då det var riktigt sommarväder. Sedan gick vi och köpte glass i saluhallen. Så mysig eftermiddag!

Vi promenerade även till Caroli för att handla mat. Kvällens middag blev räkor, aioli och till det en flaska Champagne. Vi såg även filmen The Square. Eller ja, vi började se den innan vi båda somnade vid typ tiotiden 🙄. Får se klart den ikväll.

Idag ska vi hyra bil och åka på utflykt till något naturreservat. Älskar att vara i naturen, mår så bra av det. Hoppas ni får en underbar söndag!

high coast whisky och mannaminne

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2019 / 10:30

  Härligt.
  Naturen är skön att vara i.
  Önskar bra söndag.

  • Maria
   25 augusti, 2019 / 12:36

   Verkligen! Ha en fin söndag!

Kommentera