Annons: Shoppa min stil

Byxor
Linne
Kjol
Väska
Linne
Jeans
Klännning
Klänning
Kavaj
Byxor
Linne
Kjol
Väska
Linne
Jeans
Klännning
Klänning
Kavaj
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Jobbuppdatering Vecka 34

Jobbuppdatering Vecka 34

Hej fina. Jag tänkte börja ge er jobbdatering en gång i veckan då det ändå känns som en speciell grej att ha börjat ett nytt jobb. Nu är det min tredje vecka på Bjurfors och det har verkligen varit intensivt men jag har lärt mig massor. Hon jag kom in för att ersätta har nu slutat så igår var min första dag som “icke lärling”. Nu är det jag som är ansvarig för digitala medier på företaget.

Igår gick det väldigt bra tycker jag. Har ju tagit över hennes mail också så det blev en hel del mailande under förmiddagen. Sedan satt jag med två olika e-postkampanjer där den ena går ut nu under morgonen och den andra senare i eftermiddag. Det är en riktigt rolig tjänst jag har med en bra mix av praktiskt och analytiskt. Olikt tidigare jobb jag haft är vi på Bjurfors en hel marknadsavdelning också. Tidigare har jag ju varit ganska ensam i marknadsarbetet men här är  vi ett helt team som jobbar tillsammans även om vi alla har olika ansvarsområden.

Jag är fortfarande helt slut efter jobbveckorna men blir ju bättre och bättre ju mer jag kommer in i jobbet. Imorgon kommer äntligen Carl hem från sin jobbresa i USA. Det ska verkligen bli mysigt. Ser fram emot en lugn helg.

Ha en fin dag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 23 augusti, 2019 / 17:45

  Bra rapport.
  Låter intressant och roligt.
  Lycka till!

  • Maria
   23 augusti, 2019 / 23:52

   Stort tack!:)

Kommentera


Söker du efter något?