Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Kavaj
Blus
Kavaj
Knytblus
Blus
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Satinkjol
Grå kavaj
Basker
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Jeans
Kappa
Kofta
Klännning
Vit blus
Knytblus
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Sista dagen och after work

Hej fina. Det fortsätter vara fullt upp på jobbet och idag är det sista dagen på min upplärning. Jag och hon jag ska ersätta ska bland annat hålla en liten presentation som jag känt mig lite nervös för men vi har förberett oss så det går nog bra.

Efter jobb är planen att jag ska möta upp Anna för en after work. Hon är ju höggravid och har även förvärkar men om hon mår bra ska vi ses. Ser fram emot det. Igår kväll kunde jag prata med Carl en sväng. Han är ju i USA i jobbet och kommer inte hem förrän på lördag. Längtar! Ser fram emot en lugn helg hemma. Har varit mycket fest de senaste helgerna och det känns skönt att bara vara hemma.

Nu kaffe. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?