Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Sneakers
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Pullover
Kappa
Knytblus
T-shirt
Kjol
Väst
Kofta
T-shirt
Kavaj
Jeans
Linne
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Halsduk
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Blus
Kappa
Blus
Skjorta
Kjol
Kjol
Kappa
Skjorta
Klännning
Kofta
Satinkjol
Cape
Väska
Slipover
Cardigan
Skinnkjol
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Klännning
Skjorta
Grå kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Basker
Klänning
Bag
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Slacks
Skjorta
Klänning
Kjol
Pullover
Kavaj
Tröja
Ankelboots
Byxor
Slingbacks
Kappa
Kofta
Pullover
Pälsjacka
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
38   194
43   369
37   403
38   412
61   470

Röd knytblus

Röd knytblus

Hej fina. Jag brukar ju dela med mig av mina senaste outfits här på bloggen. Nuu ligger jag lite efter måste jag erkänna. Följ mig gärna på Instagram där jag delar med mig av mode och outfits varje vardag: @mariabusck

En av mina senaste outfits är en i svart och rött. Där blev en röd knytblus från French Connection plagget som fick sticka ut lite extra. Jag utgår oftast från svart i mina outfits men gillar att ta in någon annan färg på något av plaggen och gärna även väskan, skorna eller annan accessoar. Rött har blivit en av mina favoritfärger inom mode. Då jag även är ett stort fan av knytblusar blev jag så glad när jag hittade denna.

I denna outfit har jag matchat min röda knytblus med svarta jeans, svart kavaj, min nya Mulberry Baywater väska, svarta pumps och stora solglasögon. Den passar verkligen min stil och är ett perfekt plagg att ha på kontoret, till byxor eller kjol. Jag är lite osäker på om denna fortfarande finns i butik hos French Connection men det finns andra brands som säljer röda knytblusar, som till exempel H&M: Röd knytblus hos H&M – FINNS HÄREtt riktigt budgetkap dessutom!

Bilder: Jag i röd knytblus

röd knytblus
röd knytblus

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?