Ensam igen

God morgon fina ni. Resan tillbaka till Malmö gick bra igår. Vi kom hem vid niotiden och jag kände mig verkligen helt slut. Det tar på krafterna med bröllop även om de är sjukt roliga. Jag la mig direkt men Carl var tvungen att packa då han åker till USA nu på morgonen. Han ska dit i jobbet och kommer inte hem förrän på lördag. Det var inte längesedan vi var ifrån varandra och nu är det dags igen. Tur att vi är vana vid det här med distans! 😉

För mig väntar en vanlig jobbdag och vi är ju mitt i kampanj så det är mycket att stå i. Hon jag ska ta över efter har sin sista dag på onsdag så min upplärningsperiod är ju snart över. Jag har annars inte riktigt hunnit se över min vecka men det ska nog gå bra att vara själv även om jag kommer sakna Carl mycket. Nu kaffe. Ha en fin måndag!

svart och beige outfit

Följ:
Share:

Kommentera