Annons: Shoppa min stil

Linne
Linne
Klännning
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Linne
Linne
Klännning
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
5   92
48   304
56   405
29   393
49   391

Bröllop på Beckershof

Bröllop på Beckershof

Hej fina. Wow vilken helg det här har varit. I fredags kväll tog jag och Carl oss till Carls föräldrar i Mantorp. På lördagsförmiddagen fick vi lift med dom till Beckershof i Katrineholm där vi skulle på Frida och Ylans bröllop. När vi kom fram checkade vi in i vår stuga och vid tretiden var det dags för vigsel. Det blev verkligen hur fint som helst. Som jag grät. Det var en så fin plats vid en sjö, fin musik, fina tal med mera.

Efter vigseln var det mingel och därefter middag och fest i en mysig lada som dom dekorerat jättefint. God mat, fina och roliga tal och sedan en massa dans. Jag var rätt slut efter min jobbvecka men jag och Carl dansade nog till efter två någon gång (?) innan vi la oss. Imorse var det brunch och häng innan vi satte oss på tåget tillbaka till Malmö (via Göteborg på grund av branden i Hässleholm). Vi är hemma vid niotiden. Hoppas ni haft en fin helg!

 

Bröllop på Beckershof
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?