Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kappa
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väska
Blus
Klännning
Linne
Väska
Cardigan
Vit blus
Väska
Kofta
Klännning
Jeans
Byxor
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Basker
Kavaj
Pullover
Klänning
Linne
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Vi ska på bröllop i helgen

Hej fina ni. Jag är så trött efter jobbdagarna då det är så himla mycket att ta in varje dag. Men det är roligt och alla är snälla :). Efter jobbet idag ska jag och Carl hämta en hyrbil då vi ska på bröllop i Katrineholm i helgen 🙂 Frida och Ylan ska gifta sig! Den fruktansvärda branden i Hässleholm nar ju orsakat problem med tågen så vårt tåg var såklart inställt så det får bli hyrbil.

Bröllopet är imorgon och jag och Carl tänkte stanna till hos hans föräldrar i Mantorp på vägen så dit ska vi ikväll. Ska bli kul att gå på bröllop men då jag har haft fullt upp på jobbet har jag inte riktigt hunnit tänka på helgens planer. Ser verkligen fram emot det i alla fall :).

Nu kaffe. Ha en fin dag!

fjäderholmarna stockholm

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?