Sajvva Malmö – vegetarisk restaurang

Sajvva Malmö – vegetarisk restaurang 

Hej fina. Igår kväll efter jobbet cyklade jag och Carl bort mot Värnhem för att möta upp min gamla klasskompis Daniel för after work. Vi hade bokat bord på Sajvva Malmö, en vegetarisk (till stor del även vegansk) restaurang. Jag och Daniel pluggade ihop i Umeå och efter några år i Tyskland har han nu flyttat till Malmö. Så kul. Vi hade ju inte setts på över fem år.

Daniel är vegan så Sajvva Malmö passade perfekt för kvällen. Till förrätt beställde vi in loaded kimchi nachos: “Corn nachos, bulgogi, kimchi, sesam, miso “cheese” cream. Served with green onion, cilantro, lime and gochujang majo”. Supergott! Till varmrätt valde jag Korean Street Bowl: “Our classic bowl with rice in shiitake bouillon, asian slaw, salad, sprouts, lime pickled cucumber, grilled tofu in nouc cham, ginger and garlic portabello , cilantro and our homemade kimchi”. Jag fick in en riktigt stor skål fylld med en massa gott. Så kul att äta veganskt, man kan ju faktiskt bli riktigt mätt och det kan faktiskt vara riktigt gott. 

Så trevlig kväll. Det får vi göra om :). Kommer absolut att besöka Sajvva Malmö igen också. Förutom den supergoda maten var även lokalen riktigt mysig. Nu frukost. Ha en underbar dag!

Bilder från vår kväll på Sajvva Malmö

sajvva malmö

sajvva malmö

sajvva malmö

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2019 / 16:06

  Alltid kul att hitta ett nytt trevligt ställe i allmänhet och ett matställe med bra mat i synnerhet.
  Att det sedan är vegetariskt och mycket veganskt gör väl knappast saken sämre.
  Gott sällskap, god mat och gott samvete!
  Hoppas ni hade en bra kväll.
  Bra tips!

  • Maria
   15 augusti, 2019 / 20:32

   Ja verkligen trevligt 🙂 Tusen tack!

Kommentera