Annons: Shoppa min stil

Kjol
Linne
Klännning
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Linne
Kavaj
Cardigan
Klänning
Jeans
Väska
Byxor
18   204
29   400
56   573
79   586
56   471

Svart och beige outfit

Svart och beige outfit

Hej mina fina. En av mina favoriter bland färgkombinationer på outfits är svart och beige. Tycker att beige är en så bra färg då den verkligen passar under alla årstider. Vitt kan ju lätt kännas lite somrigt (även om även det går att styla snyggt på vintern) men beige är enkelt att styla så det passar för både sommar och vinter. Sedan finns det ju så många olika nyanser också. Älskar beige på kläder!

En av mina outfits under sommaren var en pennkjol med knappar (FINNS HÄR) och en beige kortärmad topp (FINNS HÄR). Till det bar jag min svarta mellanstora väska från Carin Wester. Jag kände att den sommar-looken passade mig perfekt då den kändes lite kontorsstil men ändå var somrig. Svart och beige är absolut en favoritkombination för mig!

Har ni några favoritfärger som ni kombinerar oavsett årstid?

 

Svart och beige outfit

svart och beige outfit
svart och beige outfit
svart och beige outfit

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?