Home Opera 2019

Hej fina. Igår blev det inget blogginlägg så nu har jag lite att ta igen här:). I det här blogginlägget kommer jag berätta om fredagens Home Opera här på innergården. Varje år kommer några operasångare hit och har föreställning. Vi och våra grannar bjuder in en massa vänner och sedan står vi alla på loftgångarna och lyssnar/tittar på operashowen.

I år hade nog jag och Carl rekordmånga vänner som var här. Vi var nog 20 personer. Så trevlig kväll! Vi började med mingel, plockmat och bubbel inne hos oss och sedan började själva operaföreställningen vid åtta. Efter operan fortsatte vi festen inne hos oss och det blev rätt sent. Tack alla som kom 😍😍❤️.

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 11 augusti, 2019 / 17:11

  Oj vad kul grej.
  Väldigt ovanligt och säkert inte svårt att få gäster en sådan kväll.

  • Maria
   11 augusti, 2019 / 18:45

   Nej det är en väldigt unik och häftig föreställning 🙂

Kommentera