Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Kjol
Pullover
Klänning
Linne
Väska
Cardigan
Jeans
Väska
Byxor
25   325
79   511
48   533
40   603
59   662

Ska bli så kul!

Hej fina. Dagarna går verkligen snabbt nu på nya jobbet. Det är så mycket att ta in och  jag vill lära mig typ allt innan hon jag ska ersätta slutar. Nu  är det i  alla fall fredag  och det känns verkligen bra. Det kommer dock vara väldigt mycket att göra på jobbet. Vi ska lansera en stor kampanj nu och mycket ska bli klart idag.

Ser jättemycket fram emot ikväll då vi har Home Opera här på innergården i bostadsföreningen. Det kommer en opera ensemble och showar loss och vi och  grannarna med vänner står på loftgångarna och dricker bubbel och lyssnar. Bara till mig och Carl kommer tjugor vänner så totalt lär vi bli över hundra personer.

Vi blir väldigt blandade ikväll. Vi har bjudit in vänner från alla möjliga sammanhang. Några tidigare kollegor, klasskompisar, nya vänner med flera. Ska bli så kul! Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?