Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Linne
Väska
Klänning
Ankelboots
Klännning
Kjol
Linne
Klänning
Pullover
Väska
Jeans
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

Jag ska till Copenhagen Fashion Week!

Hej fina. Har haft möjlighet att besöka Copenhagen Fashion Week tidigare men nu när jag har nytt jobb är det inget jag har prioriterat den här hösten. Ikväll ska jag i alla fall dit en sväng på ett evenemang som ska bli riktigt spännande. Jag ska dit med Anna direkt efter jobb så jag hinner inte byta om eller göra mig iordning särskilt mycket men så får det vara :).

Igår var det mycket på jobbet och när jag kom hem ville jag gå igenom en sak en extra gång. Stötte dock på problem som jag hoppas kunna lösa enkelt idag. Ikväll kommer äntligen Carl hem också! Han kommer vid elva-tiden så vi hinner inte umgås så mycket direkt. Vi får ha kvalitetstid imorgon. Vi behöver i och för sig fixa en massa till fredag kväll då det är home opera och vi ska ha 20 vänner på besök. Vi får blanda nytta med nöje :).

Nu frukost. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?