Mer tid och längtar efter Carl

Hej fina. Jag har börjat gå upp 05.40 nu för att få lite mer tid för företaget på morgonen då det är fullt upp sedan under dagen på jobbet och på kvällen vill jag träna. Igår var det riktigt mycket att göra på jobbet och jag vill ju liksom bara lära mig allt direkt. Om två veckor slutar hon som jag ska ta över efter så det är ju en hel det jag ska hinna lära mig under den tiden. Många rutiner och datum för olika deadlines med mera. Men det är roligt :).

Igår träffade jag några fler kollegor också. Det känns som att många kommit tillbaka efter semester denna vecka. Nästa vecka är vi nog nästan alla. Imorgon kommer Carl äntligen hem. Längtar! Jag saknar honom massor nu. Men han verkar ha det bra i Norge där han vandrar med sin syster och hennes sambo så det är bra :).

restaurang Spago Stockholm

Följ:
Share:

Kommentera