27   239
33   303
35   352
35   343

Veckans planer och Fashion Week

Hej fina. Fick en riktigt skön söndag med en massa fix och återhämtning. Så skönt. Men jag saknar verkligen Carl nu. Längtar till onsdag kväll. Den här veckan har jag flera riktigt roliga saker inplanerade efter jobb. Det kommer att vara en massa nya intryck och lärdomar även den här veckan så jag kommer nog att vara lite slut i huvudet efter jobbdagarna och då känns det bra att ha lite roliga aktiviteter efter jobb. Mina planer för veckan:

Måndag: Träning och jag ska även möta en tjej som vunnit en av mina Tradera-annonser för att överlämna varan.

Tisdag: Handla en massa inför helgen, träning

Onsdag: Köpenhamn för ett event under Fashion Week

Torsdag: Umgås med Carl <3

Fredag: Home Opera på vår innergård med grannar och vänner

Lördag: Eventuellt Köpenhamn med Charlotta

Söndag: Umgås med Carl, yoga, en massa fix här hemma

Hur ser er vecka ut?

mintgrön klänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?