Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Skinnkjol
Kappa
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Basker
Kavaj
Kånken
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Knytblus
Stickad klänning
Slingbacks
T-shirt
Tröja
Klänning
Väska
Louis Vuitton väska
Pullover
Vit blus
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Cape
Klänning
Cardigan
Stenströms cardigan
Kavaj
Klänning
Kavaj
Jeans
Pullover
Halsduk
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
Slipover
Klänning
Linne
Väska
Linne
Tory Burch
Väska
Klänning
Väska
Spegel
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kappa
Kappa
Kappa
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Slacks
Väska
Moschino väska
örhängen
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Jacka
Steamer
Väska
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
T-shirt
Kjol
Kofta
Kjol
Klännning
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Satinkjol
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
Väst
Tröja
Halsduk
Byxor
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kjol
Linne
Klänning
Jacka
T-shirt
Kofta
Väska
Boots
Skjortklänning
Väska
Knytblus
Stövel
Blus
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Blus
Grå kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kofta
Bag
Blus
Kavaj
Ganni diadem
Väska
Kavaj
Pullover
Kofta
Knytblus
Väska
Tröja
24   195
63   362
44   386
59   356
43   407

Börjar övervinna min rädsla – min träning 5/8

Hej fina. Idag efter jobbet gav jag mig ut på en springtur på Ribban. Jag känner att jag börjar övervinna min rädsla för att springa ute bland folk. Det var ju något jag brukade prata om med min coach förra året. Att jag skulle våga mer och inte tänka på vad andra eventuellt tycker och tänker.

Jag har ju haft för mig att alla stirrar på mig för att jag kanske springer långsamt och konstigt men allt det sitter ju i mitt huvud bara. Nu känner jag att jag kan koppla bort det där och fokusera på själva träningen när jag springer ute på populära Ribban. Så skönt!

Mitt mål idag var att springa 5 kilometer men jag lyckades faktiskt springa 6 kilometer. Det gick inte snabbt men jag fokuserar på att springa längre och längre nu och sen får det bli fokus på tempot. Är riktigt stolt 😊.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?