Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Väska
Cardigan
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Väst
Kavaj
Klänning
Kofta
Linne
Klännning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Moschino väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
örhängen
Halsduk
Kofta
Kjol
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Basker
Kavaj
Slipover
Kappa
Halsduk
Kappa
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Tory Burch
Klänning
Skjorta
Klännning
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Bag
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Boots
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Blus
Kofta
Pullover
Jacka
Klänning
Klänning
Byxor
Skjorta
Satinkjol
Pullover
Linne
Kånken
Stickad klänning
Byxor
Kofta
Stenströms cardigan
Vit blus
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Jeans
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Louis Vuitton väska
Slacks
Knytblus
Ankelboots
Spegel
Skjorta
Tröja
Kostymbyxa
T-shirt
Slingbacks
Pullover
Tröja
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Jacka
Kjol
Väska
Knytblus
Skjorta
Stövel
Steamer
Väska
Pullover
Väska
Ganni diadem
Kappa
Cape
Kavaj
Kofta
Kappa
40   333
32   288
67   402
46   353
64   439

Produktiv söndag och reflektioner

Hej fina. Idag har jag haft en lugn och skön dag men har även hunnit fixa en massa. Har tvättat mer, städat en massa, postat paket och även jobbat lite. Vid femtiden gick jag och satte mig på Espresso House vid Stortorget för att jobba lite. Fick då många intryck under mina första jobbdagar så det var skönt att sätta mig gå igenom och sammanfatta lite.

Jag har även börjat reflektera och sammanfatta mina mål i boken Planera för din lycka. Det är en superbra motivationsbok där man kan fylla i mål för karriär, ekonomi, relationer, hälsa med mera. Tanken är att jag ska skriva lite i den varje dag. Nu ska jag köra ett yogapass och sedan lägga mig. God natt! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?