Fixarlördag med spontan avslutning

God morgon fina ni. Jag måste bli bättre på att gå upp i tid även på helgerna. Är väl fortfarande lite van vid långa sovmorgnar från semestern men jag har sovit länge på helger tidigare också. När jag jobbar får jag kanske sju timmars sömn vilket kanske är för lite? Igår hade jag en riktig fixardag. Tvättade, packade upp det sista från semestern och städa lite här hemma. Hann även gå en lång promenad längs Ribban. Det var så underbart väder!

På kvällen när jag satt och jobbade lite med företaget fick jag ett meddelande från Frida som sa att hon, Niklas, Erik och Emma skulle till MJS och att jag kunde komma dit. Det ville jag såklart! Man behöver ju inte sitta och jobba en lördagkväll 🙂 Det blev en spontan avslutning på min lördag :). Vi satt först på MJS lilla uteservering fram tills dom stängde den. Det var kul att träffa dom alla igen! Uppdatera varandra om det senaste. Sedan gick vi vidare till deras MJS in the park som ligger bakom High Court. Där var det riktigt mycket folk. Satt där till nästan tolv. Så trevlig kväll! Tog inga bilder…

Idag ska jag fortsätta med mitt fix. Köra en till tvätt, posta paket, städa. Hoppas även hinna jobba lite, kanske från ett café. Typ försöka sammanfatta lärdomarna från förra veckan. Det var riktigt mycket att ta in :). Saknar Carl mycket nu. Man är ju van att alltid ha honom här, att umgås och sova med varandra. Han kommer hem på onsdag :). Hoppas ni får en underbar söndag!

Följ:
Share:

Kommentera