Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Pullover
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Cape
Kofta
Kånken
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Bag
Cardigan
Blus
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Väska
Kjol
Skjorta
Tory Burch
Väska
Boots
Kjol
Louis Vuitton väska
Kappa
Klänning
Ganni diadem
Kofta
Väska
Klänning
Halsduk
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk
Sneakers
Kofta
Spegel
Klänning
Väska
Skjorta
Basker
Tröja
Kofta
Blus
Kjol
Moschino väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kavaj
Jacka
Skjorta
Klänning
Slipover
Väst
Skjorta
T-shirt
Klännning
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Steamer
Byxor
Kjol
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Linne
Linne
Väska
Jacka
Kavaj
örhängen
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Linne
Pullover
Tröja
Kappa
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Knytblus
Väska
Vit blus
T-shirt
Väska
Ankelboots
Stenströms cardigan
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Jeans
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Stövel
Kappa
Byxor
41   351
32   291
67   403
46   354
64   440

Fixarlördag med spontan avslutning

God morgon fina ni. Jag måste bli bättre på att gå upp i tid även på helgerna. Är väl fortfarande lite van vid långa sovmorgnar från semestern men jag har sovit länge på helger tidigare också. När jag jobbar får jag kanske sju timmars sömn vilket kanske är för lite? Igår hade jag en riktig fixardag. Tvättade, packade upp det sista från semestern och städa lite här hemma. Hann även gå en lång promenad längs Ribban. Det var så underbart väder!

På kvällen när jag satt och jobbade lite med företaget fick jag ett meddelande från Frida som sa att hon, Niklas, Erik och Emma skulle till MJS och att jag kunde komma dit. Det ville jag såklart! Man behöver ju inte sitta och jobba en lördagkväll 🙂 Det blev en spontan avslutning på min lördag :). Vi satt först på MJS lilla uteservering fram tills dom stängde den. Det var kul att träffa dom alla igen! Uppdatera varandra om det senaste. Sedan gick vi vidare till deras MJS in the park som ligger bakom High Court. Där var det riktigt mycket folk. Satt där till nästan tolv. Så trevlig kväll! Tog inga bilder…

Idag ska jag fortsätta med mitt fix. Köra en till tvätt, posta paket, städa. Hoppas även hinna jobba lite, kanske från ett café. Typ försöka sammanfatta lärdomarna från förra veckan. Det var riktigt mycket att ta in :). Saknar Carl mycket nu. Man är ju van att alltid ha honom här, att umgås och sova med varandra. Han kommer hem på onsdag :). Hoppas ni får en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?