Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pälsjacka
Klännning
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Kavaj
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Knytblus
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Jeans
Kofta
Pullover
Skjorta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Basker
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Väst
Skjorta
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Blus
Byxor
T-shirt
Kofta
Slipover
Kofta
Väska
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Linne
Pullover
Slacks
Klänning
Kofta
Cape
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Vit blus
Klänning
Sneakers
Knytblus
Bag
Kofta
Blus
Kofta
Linne
Skjorta
Satinkjol
Cardigan
Tröja
Väska
Väska
Väska
Blus
Väska
Pullover
Byxor
Kavaj
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

After Work på Kasai Malmö

After Work på Kasai Malmö

Hej fina. Jag har nu jobbat min första vecka på Bjurfors, eller tre dagar blev det ju denna vecka efter min semester. Känner mig helt slut i huvudet efter så många intryck och lärdomar :). Det har verkligen varit fullspäckade dagar men det är kul. Har ju haft en lång semester så känns skönt med en rivstart och komma tillbaka till rutiner. Känner mig pepp på att slita :).

Efter jobbet igår kom finaste Anna och plockade upp mig vid jobbet. Vi hann fota lite innan vi skulle äta middag och ha after work på Kasai Malmö. Det är ju ett av våra favoritställen i stan och nu under sommaren är deras uteterass verkligen det perfekta stället på kvällarna. Nu skulle vi äta också så då fick vi sitta inne men även där är det magisk utsikt. Rekommenderar verkligen after work på Kasai Malmö.

Vi valde att äta deras meny Omakase 1 men lite specialvarianter. Jag är ju glutenintolerant och Anna är gravid så köket fick fixa några specialvarianter på vissa . rätter till oss båda. De fixade det galant :). Vi fick lite blandade rätter med sushi och sashimi, kyckling och sedan en fräsch efterrätt med risdeg (?) och glass med smak av kokos.

Det var så himla kul att träffa Anna igen. Hon är en av mina allra bästa vänner och även om jag haft det bra på min semester har jag verkligen saknat henne. Vi är så vana vid att träffas och höras flera gånger i veckan =) Jag är ju ensam här i lägenheten fram till onsdag så det kändes såklart extra kul att ha vänner att umgås med då :).

Idag ska jag städa och packa upp tänkte jag. Om jag hinner ska jag även posta lite paket och gå en promenad. Solen skiner och det är varmt idag också. Annars har jag nästan börjat känna att det varit lite höst i luften. Hoppas sommaren kan förlängas lite här nere i Malmö 🙂 Önskar er en underbar lördag!

 

Bilder från after work på Kasai Malmö

after work på kasai malmö
after work på kasai malmö
after work på kasai malmö
after work på kasai malmö
after work på kasai malmö
after work på kasai malmö

after work på kasai malmö
after work på kasai malmö
after work på kasai malmö

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?