Jobbdagen och min bild på hemsidan

Hej fina. Idag hade jag min andra jobbdag på Bjurfors. Det blev en hel arbetsdag, 8-17. Det är fortfarande många på semester men nästa vecka är det nog betydligt fler på kontoret. Jag jobbar på huvudkontoret Bjurfors Malmö city som ligger i Dockan. När jag jobbade på Myloc hade jag 7 min promenad till jobbet, nu har jag hela 15 min haha 😊.

Idag var det en riktigt rolig dag då vi förberedde material till en kommande kampanj. Kul att komma igång snabbt med att jobba på riktigt i praktiken. Nu finns jag med på Bjurfors hemsida också! Se bild nedan :).

Efter jobbet har jag inte gjort mycket. Tvättat. Är en del att packa upp och tvätta när man varit på semester. Får fixa det mesta i helgen. Imorgon kväll ska jag träffa Anna vilket jag verkligen ser fram emot! Vi har så mycket att ta igen, mycket som händer för oss båda.

 

Följ:

Kommentera