Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Basker
Kofta
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Linne
Jeans
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Väska
Knytblus
Kofta
T-shirt
Cape
Halsduk
Kappa
Blus
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Byxor
Skjorta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Vit blus
Bag
Ankelboots
Linne
Kjol
Byxor
Väska
Kavaj
Kjol
Byxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Kappa
Pullover
Kavaj
Kjol
Tröja
Kofta
Slipover
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väst
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Sneakers
Klänning
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Pullover
Blus
Klänning
Väska
Satinkjol
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Slacks
Väska
Linne
T-shirt
Väska
7   65
39   275
44   431
37   408
38   415

Beige skjortklänning

Beige skjortklänning

Hej fina. Nu under sommaren har jag använt denna beige skjortklänning från mycket. Den är i lite linneliknande material och känns riktigt luftig och skön. Jag har haft den både på stan och i naturen, alltså när jag varit på en shoppingtur OCH när jag fiskat till exempel. Ett plagg som funkar i många tillfällen helt enkelt.

På bilderna nedan har jag stylat denna beige skjortklänning med ett par klackskor med bred klack och öppen tå och svarta solglasögon. Vid det tillfället skulle jag iväg på en hälsingerunda med familjen. Den passade perfekt då. Andra gånger har jag stylat den med sneakers om jag behövt klä mig mer praktiskt.

Jag är så glad för plagg som kan stylas och användas på olika sätt. Detta blev ett av mina favoritplagg denna sommar. Vilket blev ditt?

 

Beige skjortklänning

beige shortklänning
beige skjortklänning

beige skjortklänning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?