Annons: Shoppa min stil

Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Byxor
Blus
Väska
Klännning
Vit blus
Grå kavaj
Pullover
Kappa
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Knytblus
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Byxor
Sneakers
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Kappa
Skjorta
Pullover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Linne
Slacks
Blus
Klännning
Knytblus
Blus
Bag
Kavaj
Jeans
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Halsduk
Kjol
Kjol
T-shirt
Väst
Kofta
Cardigan
Kofta
Basker
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Slipover
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Cape
Kappa
Kofta
Kjol
Satinkjol
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Slingbacks
Väska
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Fjäderholmarna Stockholm

Fjäderholmarna Stockholm

Hej fina. Igår var det riktigt varmt och soligt så jag och Carl bestämde oss för att göra en utflykt till Fjäderholmarna här i Stockholm. Jag hade (vad jag vet) aldrig varit på Fjäderholmarna så det kändes riktigt kul att få komma dit. Carl fixade biljetter till båten på nätet hos Strömma (här) vilket var tur för då slapp vi en jättelång kö vid Nybroplan. Båtturen till Fjäderholmarna tog ungefär tjugo minuter. Så fina miljöer vi åkte i.

Väl framme ville vi såklart hitta en bra plats att sola och bada på. Det verkade svårt att få både om man ville ligga lite avskilt så vi valde att sola på en klippa lite högre upp så fick vi ta oss nedåt till vattnet när vi ville bada. Jag badade också! Det var ganska strömt men det funkade. Jätteskönt i vattnet. Sedan la vi oss på vår solplats igen, lyssnade på ljudbok.  Så skönt med semester! Innan vi åkte tillbaka till centrala Stockholm strosade vi runt lite mer på Fjäderholmarna och åt även en god lunch på Rökeriet Fjäderholmarna. Jag valde en vegetarisk rätt med primörer, linser och pepparrotskräm som var supergod.

Vid fyratiden tog vi oss tillbaka till fastlandet. Det var skönt att komma tillbaka till hotellet med AC. Vi kände för italienskt till middag och så blev det. På väg till restaurangen stannade vi till vid en utomhusbar i Slussen där man satt på trädäck. Mycket mysigt i kvällssolen. Mer om vårt restaurangbesök i ett senare inlägg.

Idag är det min födelsedag och vi ska ha en dag på stan. Har ju redan köpt min födelsedagspresent till mig själv (min Mulberry Bayswater) men jag är på jakt efter ett par örhängen i en viss modell som jag hoppas finns på typ H&M eller Gina Tricot. Hoppas ni får en underbar dag!

 

Bilder: Fjäderholmarna Stockholm m.m.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?