1   6
28   321
27   335
48   378

Blaiseholmen Restaurang Stockholm

Blaiseholmen Restaurang Stockholm

Hej fina. Carls födelsedagspresent till mig är en weekend i Stockholm. Han hade planerat hotell och restaurangbesök som jag inte visste något om förrän igår. Jag fyller år imorgon men vi firade igår :).

När vi kom fram till Stockholm promenerade vi till hotellet som visade sig vara At Six vid Brunkebergstorg. Så himla fint modernt hotell i centrala Stockholm. Väl där hängde vi lite på rummet, tog en dusch. Sedan gav vi oss ut på en liten bar-runda. Först var vi på TAK, så fin roof top bar med utsikt över stan. Där drack vi varsin drink och bara njöt:).

Sedan drog vi vidare för fler drinks på Strandvägen 1 och Diplomat. Klockan åtta hade Carl bokat bord till oss på Blaiseholmen Restaurang. Det är en fiskrestaurang som även har en saluhall. Där beställde vi in en skaldjursplatå och Champagne. Jag älskar ju skaldjur och på denna platå hade de lagt på räkor, havskräftor, hummer och ostron. Mums! Riktigt trevlig servitris som tog hand om oss också :). Rekommenderar varmt Blaiseholmen Restaurang.

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 28 juli, 2019 / 13:19

  Wow, de va ingen dålig skaldjurstallrik! Även om det inte är min grej ser de väldigt mumsigt ut 🙈😊

  • Maria
   Författare
   28 juli, 2019 / 14:20

   Den var verkligen god 😍😍 Älskar skaldjur!

 2. Daniella
  28 juli, 2019 / 21:26

  Grattis i förskott. Vart har du köpt din fina klänning? Mvh Stockholmsbo

  • Maria
   Författare
   29 juli, 2019 / 00:55

   Tusen tack!:) Den kommer från Saint Tropez Fashion 🙂

Kommentera


Söker du efter något?