Stockholm och överraskning!

Hej fina. Nu sitter jag och Carl på tåget som tar oss från Kramfors till Stockholm. Det känns bra att spendera mina sista dagar på semestern i en storstad. Vi har ju varit ute “på landet” den senaste tiden. Det har varit avkopplande och skönt men nu längtar jag faktiskt tillbaka till storstadslivet.

Jag fyller år på måndag så denna Stockholmshelg är min födelsedagspresent från Carl ❤️. Han har bokat hotell och restaurangbesök men jag vet faktiskt inte var vi ska bo eller var vi ska äta ikväll. Det blir en överraskning! Så spännande.

Ni får veta sen hur det hela slutar ☺️. Ha en fin lördag!

Följ:
Share:

4 Kommentarer

 1. 27 juli, 2019 / 11:49

  Välkomna hit.
  Bra väder erbjuds.

  Ha det så bra.

  • Maria
   27 juli, 2019 / 12:09

   Låter bra 🙂

 2. Eva Braun
  27 juli, 2019 / 18:28

  Din Challe är la för go!

  • Maria
   28 juli, 2019 / 10:09

   Ja visst är han 😍

Kommentera