Annons: Shoppa min stil

Väska
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Väska
Sneakers
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjorta
Väst
Väska
Byxor
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Kappa
Byxor
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Grå kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Pullover
Kofta
Väska
Jeans
Kjol
Satinkjol
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kavaj
Väska
Kofta
Linne
T-shirt
Slipover
Väska
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Slacks
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Knytblus
Blus
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Cardigan
Väska
Blus
Blus
Kavaj
Blus
Byxor
T-shirt
Tröja
Vit blus
Kavaj
Knytblus
Linne
Pullover
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Pullover
Klännning
Väska
Kappa
Kavaj
Cape
Kavaj
Klännning
Väska
Kavaj
Bag
Klänning
Basker
Kappa
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

High Coast Whisky och Mannaminne

High Coast Whisky och Mannaminne

Hej fina. Idag tog jag och Carl lite sovmorgon till kvart i tio. Så skönt. Det känns som att jag kan sova hur mycket som helst just nu, borde kanske se över min Levaxin-dos. Efter frukost hos svärföräldrarna Per och Barbro åkte vi alla fyra på en utflykt.

Första stoppet var Box Whisky, eller High Coast Whisky som det heter nuförtiden. Där åt vi lunch ute på deras terass med fin utsikt och riktigt god mat. Jag beställde deras sommarsallad med rödbetor, getost, valnötter, torkade aprikoser med mera. Rekommenderas verkligen. Vi alla fyra fick väldigt matiga och goda rätter. Nästa gång får vi se till att besöka destilleriet också så vi får se hur själva tillverkningen av deras whisky går till. Jag gillar ju inte whisky men alltid kul att kunna stötta lokalt.

Nästa stopp var Mannaminne som är konstnären Anders Åbergs livsverk med natur, kultur och konst i en fin mix. Vi gick en guidad tur och fick titta in i flera av Mannaminnes museum och andra byggnader i området. Jag, Carl och Barbro gick även upp till Stortorget som är en fin utsiktsplats.

Det blev en riktigt trevlig utflyktsdag. Ikväll har jag och Carl packat då vi åker hem imorgon. Till middag blev det god lax och jag och Carl badade också en sista gång här i älven. Idag kändes vattnet betydligt varmare än sist. Lite senare kom några grannar förbi och umgicks lite. Mysigt med sådant här by-häng 🙂 Nu måste vi sova för att orka upp till tåget imorgon. Då åker vi till Stockholm. God natt!

 

Bilder: High Coast Whisky och MannaminneFölj:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?