Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Slacks
T-shirt
Klännning
Tröja
Kappa
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Steamer
Kappa
Klänning
T-shirt
Halsduk
Kofta
Basker
Knytblus
Kavaj
Jacka
Klänning
Klänning
Klänning
Tory Burch
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Jeans
Kostymbyxa
Bag
Kavaj
Väst
Väska
Blus
Linne
Louis Vuitton väska
Slipover
Cardigan
Knytblus
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjortklänning
Väska
Kappa
Väska
Spegel
Linne
Pullover
Ganni diadem
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Byxor
Skinnkjol
Väska
Väska
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
Tröja
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Halsduk
Väska
Pullover
Kappa
Kofta
Skjorta
Linne
Knytblus
Stövel
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Klänning
Moschino väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Klänning
Stenströms cardigan
Kånken
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Jacka
Kavaj
Blus
Väska
T-shirt
Blus
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Boots
Kavaj
Stickad klänning
Sneakers
Cape
T-shirt
Klänning
Kavaj
örhängen
Väska
Blus
Byxor
Kjol
Kofta
Kappa
Slingbacks
Väska
Pullover
Kavaj
Kjol
Vit blus
54   357
68   465
74   526
55   496
44   473

High Coast Whisky och Mannaminne

High Coast Whisky och Mannaminne

Hej fina. Idag tog jag och Carl lite sovmorgon till kvart i tio. Så skönt. Det känns som att jag kan sova hur mycket som helst just nu, borde kanske se över min Levaxin-dos. Efter frukost hos svärföräldrarna Per och Barbro åkte vi alla fyra på en utflykt.

Första stoppet var Box Whisky, eller High Coast Whisky som det heter nuförtiden. Där åt vi lunch ute på deras terass med fin utsikt och riktigt god mat. Jag beställde deras sommarsallad med rödbetor, getost, valnötter, torkade aprikoser med mera. Rekommenderas verkligen. Vi alla fyra fick väldigt matiga och goda rätter. Nästa gång får vi se till att besöka destilleriet också så vi får se hur själva tillverkningen av deras whisky går till. Jag gillar ju inte whisky men alltid kul att kunna stötta lokalt.

Nästa stopp var Mannaminne som är konstnären Anders Åbergs livsverk med natur, kultur och konst i en fin mix. Vi gick en guidad tur och fick titta in i flera av Mannaminnes museum och andra byggnader i området. Jag, Carl och Barbro gick även upp till Stortorget som är en fin utsiktsplats.

Det blev en riktigt trevlig utflyktsdag. Ikväll har jag och Carl packat då vi åker hem imorgon. Till middag blev det god lax och jag och Carl badade också en sista gång här i älven. Idag kändes vattnet betydligt varmare än sist. Lite senare kom några grannar förbi och umgicks lite. Mysigt med sådant här by-häng 🙂 Nu måste vi sova för att orka upp till tåget imorgon. Då åker vi till Stockholm. God natt!

 

Bilder: High Coast Whisky och MannaminneFölj:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?