5   37
45   325
30   316
34   364

20 000 steg, bad, fiske m.m

Hej fina. Igår kväll när jag och Carl gick hem till oss träffade vi på en massa söta djur. Kossor, får, hästar och katter. Katterna var riktigt keliga vilket jag verkligen älskar. Hade kunnat gosa med dom hur länge som helst!

Imorse kom vi upp vid åttatiden och gick till Per och Barbros stuga för frukost vid älven. Så fint! Jag och Carl lånar ett hus som ligger ungefär en kilometer därifrån. Efter frukost skulle Per och Carl dona med gräsklipparen och jag gav mig ut på en 5 km lång joggingtur. Det var riktigt varmt så fick ta några pauser då och då nr jag hittade skugga.

Sedan blev det lunch och därefter gick jag och Carl upp i skogen. Visste inte riktigt hur lång väg vi kom in på och promenaden tog visst två timmar. Totalt har jag gått mer än 20 000 steg idag. Vi var väldigt trötta och varma när vi kom hem så det fick bli ett dopp i älven även för mig! Friskt.

Ikväll har vi fiskat abborre i älven och vi fick upp några som var tillräckligt stora att äta. Min var störst =). Imorgon kommer Carls mormor och morfar hit och hälsar på. Trevligt! Får se vad vi hittar på 🙂 Ha en fin kväll!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?