7   58
46   326
30   318
34   365

Hej Ångermanland!

Hej fina. Igår kväll grillade jag, Carl, brorsan, mamma och pappa och åt middag utomhus. Vi grillade älgrostbiff. Tog en bild på pappa där han ser ut som den livsnjutare han är. Mycket gott! Idag ställde jag och Carl klockan för att hälsa på min barndomskompis Alexandra, hennes sambo Rasmus och deras lille son Bosse i Saltvik. De bor verkligen idylliskt. Så fint! Vi umgicks, promenerade, fikade. Mysigt att ses!

Vid fyratiden idag lämnade jag och Carl Hudiksvall och tog tåget till Ångermanland. Carls mamma, pappa och bror har köpt en stuga i Skadom och här ska vi hänga i några dagar. Det är första gången jag är här och jag gillar verkligen den här miljön. Skog, vatten, djur. Så fint! Nu har vi ätit middag och ska snart lägga oss. Hoppas ni haft en underbar tisdag!

 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?