Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Basker
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Bag
Väska
Linne
Linne
Väska
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Klännning
Klänning
Klännning
Jeans
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Slipover
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Slacks
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Väska
Kappa
Halsduk
Väska
T-shirt
Pullover
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Ankelboots
Sneakers
Kappa
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Pullover
Klänning
Tröja
Kofta
Kjol
Kappa
Kavaj
Byxor
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Satinkjol
Blus
Pullover
Väska
Väst
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Pullover
Byxor
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Knytblus
Byxor
Cardigan
27   171
39   297
38   423
36   398
55   441

Avholmsberget i Hälsingland

Avholmsberget i Hälsingland

Hej fina. Idag har jag, Carl, mamma och pappa varit på en liten roadtrip i Hälsingland. Första stoppet blev Avholmsberget som enligt mig har Sveriges vackraste utsikt. Magiskt ställe. Vädret var dock lite grått men det var ändå väldigt fint där. Vi passade även på att äta lunch på Avholmsbergets restaurang. Tyvärr fick vi ingen plats utomhus så vi fick sitta inne, men det gick ju bra. Kul att de får så många besökare :). Jag åt en Caesarsallad. God!

Efter Avholmsberget åkte vi vidare till Brickas stora sommarloppis. Där fanns väldigt mycket men det blev ingen shopping för någon av oss. Vi träffade även Karin, Linn och Linus där. Vad är oddsen liksom? Kul =) Sedan åkte vi vidare till Ingalunda gård och tittade på fin konst av Felicia, Petra, Angelica och Margot Öjemark.

Nu är vi hemma och ska grilla. Vi ska även äta toast med kantarellerna som jag och Carl plockade igår. Imorgon är sista dagen i Hudiksvall innan vi åker vidare upp till Ångermanland på eftermiddagen. Hoppas ni har en underbar sommar!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?