1   11
23   321
30   311
34   362

Släktträff på Västkusten

Hej fina. Igår blev det inget blogginlägg så har jag lite att uppdatera er om:). I torsdags åkte jag, Carl, mamma och mormor till Bovallstrand för släktträff med . andra Busckar. Vi umgicks med en massa släktingar på min morfars sida. Många kusiner och tremänningar till mamma, och deras barn. Och lite andra :). Vi sågs senast för två år sedan, alltid kul att ses! Vi var totalt 23 stycken inklusive respektive. Vi började med att fika, sedan blev det “fri lek” där Carl och några fler paddlade och jag hakade på en båttur. Carl och min syssling Christopher hoppade från en 12 (!!!) meter hög klippa! Vågade knappt titta.

Sedan blev det en tipsrunda med frågor om släkten. Man fick ju lära sig en massa och jag hamnade i ett riktigt bra lag som faktiskt vann! På kvällen blev det mingel uppe på loftet med magisk utsikt. Det blev även en supertrevlig middag med god fisksoppa. Vi hade tänkt stanna till ungefär 19-tiden då vi skulle upp tidigt igår och hinna packa på kvällen dessutom men vi stannade till efter tio någon gång! Tack alla =) Så fint anordnat!

Busck-träffen sammanfattas väl bäst i bilder egentligen!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?