Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
Klännning
Linne
Ankelboots
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Byxor
Jeans
Linne
48   290
79   438
56   446
61   585
61   636

Hjalmars Hamburgsund

Hjalmars Hamburgsund

Hej fina. Igår hade jag och Carl en tag på stranden. Det blåste en hel del men vi hittade hyfsat lä på en klippa :). Vi hann även med en joggingtur. Carl sprang lite snabbare och längre än mig. Jag blev varvad men känner mig ändå stolt att jag begav mig och jag fick inte ont i knät heller!

På kvällen hade vi bokat bord på restaurang Hjalmars här i Hamburgsund. Dit går vi alltid ut och äter när vi är här. De har mycket skaldjursrätter, kött och även pizza. Igår beställde vi in två skaldjursfat till förrätt och jag åt moules frites till middag.

Vi hade en supertrevlig kväll! . Det blev min födelsedagsmiddag . :). En massa bilder nedan. Idag blir det en tur ut med båten till någon ö. Det skulle visst blåsa betydligt mindre idag. Så skönt!

 

Hjalmars Hamburgsund
Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 23 juli, 2019 / 23:04

  Så mysigt ni verkar ha de 😀
  Riktigt fina bilder o drinken ser riktigt goo ut 😀

  • Maria
   Författare
   23 juli, 2019 / 23:25

   Det hade vi verkligen 😍 Rekommenderas!

Kommentera


Söker du efter något?