Personligt brev mall

Personligt brev mall
– blogginlägg i samarbete med CV-mallen.se

Hej fina. Jag tror att alla någon gång under sitt liv behöver skriva ett CV och personligt brev när man ska söka jobb. Jag vet inte hur många CVn och personliga . brev jag hunnit skriva under mitt liv men det är väldigt många kan jag säga. Det började ju när man skulle söka sommarjobb, sedan jobb efter studenten och sedan efter min civilekonomutbildning. Senast jag uppdaterade mitt CV och skrev ett personligt brev var nu när jag skulle söka till jobbet som jag nu fått (och som jag ska avslöja lite mer om inom kort).

Jag testade att använda CV-mallen.se för att skapa ett personligt brev och det var verkligen hur enkelt och smidigt som helst. Man registrerar sig genom att endast ange en e-postadress och lösenord och sedan kan man direkt komma igång med att skapa sitt CV och personliga brev. Man kan direkt då även välja om man vill vara med i CV-mallen Matched som innebär att arbetsgivare man söka kandidater bland anonyma CV’n som matchar det de söker. CV-mallen.se är erbjuder Sveriges mest avancerade mallar för CV och personligt brev och har även blivit den största digitala tjänsten inom detta. De har över 300 000 registrerade medlemmar och företag som H&M, Nordea och Volvo har rekryterat genom CV-mallen.

 

Hjälp med personligt brev

Det här med att skriva personligt brev kan ju verkligen vara svårt. Det gäller ju att man kan ge rekryteraren en bra bild av vem man är och att kunna beskriva hur ens erfarenheter är särskilt lämpliga för tjänsten man söker. För att bli bättre på att skriva personligt brev kan man ta hjälp av guider och mallar som finns tillgängliga på sajten CV-mallen.se. Så bra grej!

personligt brev mall

När man klickar in på CV-mallens flik personligt brev kommer man direkt till en massa mallar, guider och artiklar som kan hjälpa en. Det finns olika kategorier så man får en så bra mall som möjligt för tjänsten man faktiskt ska söka. Så om jag ska söka en tjänst som ekonom till exempel kan jag enkelt hitta mallar och guider som är anpassade efter just en sådan tjänst. Man får som sagt både tips och det bästa är att man kan få exempel på hur ett verkligt personligt brev kan se ut och liksom vara upplagt.

 

Smidiga mallar

Jobbar man inom HR vill man ju hitta mallar för personliga brev som rör tjänster just inom HR. Mallen kan se ut som nedan bild visar där Max Testsson ska söka en tjänst som HR-administratör på CV-mallen. Som ni ser får man ju ta del av hans faktiska personliga brev till tjänsten. Sedan har han även länkat till sin LinkedIn-profil och lagt in en bild på sig själv. I min och många andra branscher är ju LinkedIn en smidig plattform för karriären. Jag brukar därför alltid länka till min LinkedIn-profil i mitt digitala CV och personliga brev. Sedan tycker jag också att en bild på sig själv är trevlig att ha med i sin presentation.  

Jag nämnde ju också att CV-mallen har en massa guider och artiklar/blogginlägg med tips för att skriva personligt brev. Genom dom kan man se till att få till det där lilla extra i sitt personliga brev. Det gäller ju att sticka ut, särskilt i branscher där det är hög konkurrens om jobben. Exempel på artiklar hos CV-mallen är “Allt du behöver veta för att skriva ett personligt brev”, “Så hittar du ett jobb som passar din personlighet bäst” och “Glöm inte att följa upp din ansökan – så här gör du det!”.

Kort och gott så erbjuder CV-mallen perfekta mallar och guider för hur du skriver ett perfekt personligt brev inför ditt nästa jobb 🙂 Registrera dig idag!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. annacarin lilja
  14 juli, 2019 / 19:27

  Tack för tipset. Är just nu arbets sökande och måste börja om på ny kula då min sjukskrivning inte godkänns. Kämpar nu på med hjälp av coach så jag ska kolla upp detta 😊

  • Maria
   14 juli, 2019 / 21:34

   Så lite så! Är ju så bra att sådana tjänster finns för arbetssökande. Stort lycka till!:)

Kommentera