Restaurang Namu i Malmö

Restaurang Namu i Malmö

Hej fina. Igår kväll fick jag äntligen träffa Charlotta igen! Hon har varit på semester i Portofino så vi hade en massa att prata om. Vi började med bubbel hemma hos Charlotta på hennes innergård. Vädret var ju magiskt. Sedan promenerade vi in till stan för middag på restaurang Namu i Malmö. Vi hade inte bokat bord men de kunde ordna ett på uteserveringen till oss om tjugo minuter så vi gick till Bastard och hängde lite innan. Tyvärr var det helt omöjligt att få beställa något där, väldigt upptagen och ouppmärksam personal.

Vid kvart i nio fick vi bord på Namu och vi valde att dela en korean barbecue. Det är nog något nytt de har på menyn, kanske sommarspecial. Vi delade entrecote med en massa olika goda tillbehör. Man fick in en grill på bordet och så grillade vi själva köttet och löken. Så trevlig grej! Rekommenderas verkligen. Efter middagen på restaurang Namu i Malmö tog vi en taxi till Möllan och kvällen slutade inte förrän vid två. Vi hamnade på Belle, därefter vidare till Grand och sedan avslutade vi på Far i Hatten. Så kul kväll!

Idag behöver jag många koppar kaffe. Får se vad jag hittar på :). Ha en underbar fredag!

 

Bilder från restaurang Namu i Malmö

restaurang namu i malmö
restaurang namu i malmö
restaurang namu i malmö
restaurang namu i malmö

 

Följ:
Share:

Kommentera