Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Väska
Ankelboots
Jeans
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Linne
Klänning
Kavaj
Klännning
Väska
Byxor
Linne
Klänning
Cardigan
25   324
79   510
48   532
40   603
59   661

En outfit med vid kjol

En outfit med vid kjol

Hej fina. Härom veckan när jag mötte upp Anna i stan bar jag en outfit med vid kjol för typ första gången i mitt liv. Min svarta vida kjol kommer från en av H&Ms tidigare kollektioner, osäker på om den finns i deras nuvarande sortiment. Den som liknar min mest är nog denna kjol från H&M. Jag har haft min kjol ett ganska bra tag men har inte riktigt vetat hur jag ska styla den. Nu kände jag att det var ett perfekt tillfälle att bära den.

Denna första gång jag bar kjolen matchade jag den med en topp i tweed-liknande material från Zara, svarta spetsiga pumps från H&M och en svart medelstor väska från Carin Wester / Åhléns. Jag tänker att man även kan matcha kjolen fint med spetslinnen och sidenblusar. En perfekt kjol när man vill känna sig lite extra fin men inte vill ha klänning. Ni får gärna tipsa mig om hur man mer kan styla kjolen :).

 

En outfit med vid kjol

vid kjol
vid kjol
vid kjol

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?