Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klännning
Basker
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Tröja
Kjol
Väska
Kofta
Satinkjol
Väska
Kofta
Klännning
Kappa
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Stövel
Pullover
Väska
Klänning
Slacks
Byxor
Väst
Skjortklänning
Kjol
Skjorta
Kappa
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Blus
Väska
Knytblus
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Tröja
Kofta
Byxor
T-shirt
Blus
Kappa
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kofta
Linne
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Sneakers
Kofta
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Vit blus
Kjol
Väska
Cardigan
Cape
Pullover
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Byxor
Jacka
Kavaj
Kavaj
Bag
Slingbacks
Klänning
Ankelboots
Väska
Väska
Linne
Väska
Väska
Tröja
Linne
Väska
Halsduk
Kappa
Kofta
Väska
T-shirt
Blus
Klänning
Klänning
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Min nya Mulberry Bayswater väska

Min nya Mulberry Bayswater väska

Hej fina. Igår eftermiddag gick jag förbi ett av kontoren som min nya arbetsgivare har. Alla nya medarbetare skulle fotas till hemsidan med mera. Jag fick träffa några av mina kommande kollegor där och de verkade roliga och snälla :). Känner mig mer pepp för varje dag. Jag tänkte avslöja vilket företag det är om ungefär en vecka då jag officiellt har man sista dag på Myloc :).

Efter fotograferingen mötte jag upp Anna i stan. Äntligen skulle jag få köpa min Mulberry Bayswater väska som jag spanat in i flera år. Nu eftersom jag snart fyller år, fått nytt jobb, firar mer än ett år som egenföretagare samt varit med om en jobbig grej nyligen tyckte jag att det var ett bra tillfälle att belöna mig med väskan. Och den är så perfekt!

Anna var med mig när jag köpte den och hon skulle såklart dokumentera allt haha. Är så nöjd med mitt köp och så kul att ha med mig Anna <3. De var supertrevliga i butiken också vilket gjorde att det kändes extra bra att faktiskt köpa den i butik och inte online. Här kan ni spana in Mulberry Bayswater väska på Mulberrys hemsida: Mulberry Bayswater väska 

Efter köpet passade vi på att ta lite outfitbilder på Stortorget. Därefter satte vi oss på La Grappa för lite after work. Ett av våra favoritställen, särskilt nu under sommaren då de brukar ha sol längre än övriga restauranger på Lilla Torg. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och passade på att fira mitt köp haha. Anna ska ju dessutom föda barn om typ 50 dagar, hur coolt är inte det?

Idag ska jag till No+Vello för att fortsätta min IPL Permanent hårborttagning behandling på benen. Saken är den att jag inte får något hår på benen längre så behandlingen är nog typ klar nu! =) Ikväll ska jag och Carl ha date night. Vi försöker få till det på onsdagarna och nu har vi faktiskt lyckats de senaste veckorna känns det som. Mys! Uppdaterar er mer senare idag. Ha en underbar onsdag!

 

Min Mulberry Bayswater väska

Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?