Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kjol
Kappa
Linne
Kofta
Kofta
T-shirt
Cardigan
Väst
Kavaj
Väska
Klänning
Klännning
T-shirt
Knytblus
Linne
T-shirt
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Vit blus
Väska
Väska
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Svarta jeans
Väska
Kostymbyxa
Sandaler
Jeansjacka
Slipover
Linne med spets
Kjol
Skjorta
Pullover
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Grön klänning
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Blus
Cardigan
Pullover
Skjorta
Väska
Basker
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
Sneakers
Tröja
Pullover
Satinkjol
T-shirt
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
Blus
Väska
Boots
Kappa
Kjol
Stövel
Klännning
T-shirt
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Pullover
Kavaj
Halsduk
Kofta
Blus
Klänning
Grå kavaj
T-shirt
Jeans
Klänning
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Skjorta
Linne
Kavaj
Kofta
Kappa
Byxor
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kappa
Slacks
Kofta
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Min nya Mulberry Bayswater väska

Min nya Mulberry Bayswater väska

Hej fina. Igår eftermiddag gick jag förbi ett av kontoren som min nya arbetsgivare har. Alla nya medarbetare skulle fotas till hemsidan med mera. Jag fick träffa några av mina kommande kollegor där och de verkade roliga och snälla :). Känner mig mer pepp för varje dag. Jag tänkte avslöja vilket företag det är om ungefär en vecka då jag officiellt har man sista dag på Myloc :).

Efter fotograferingen mötte jag upp Anna i stan. Äntligen skulle jag få köpa min Mulberry Bayswater väska som jag spanat in i flera år. Nu eftersom jag snart fyller år, fått nytt jobb, firar mer än ett år som egenföretagare samt varit med om en jobbig grej nyligen tyckte jag att det var ett bra tillfälle att belöna mig med väskan. Och den är så perfekt!

Anna var med mig när jag köpte den och hon skulle såklart dokumentera allt haha. Är så nöjd med mitt köp och så kul att ha med mig Anna <3. De var supertrevliga i butiken också vilket gjorde att det kändes extra bra att faktiskt köpa den i butik och inte online. Här kan ni spana in Mulberry Bayswater väska på Mulberrys hemsida: Mulberry Bayswater väska 

Efter köpet passade vi på att ta lite outfitbilder på Stortorget. Därefter satte vi oss på La Grappa för lite after work. Ett av våra favoritställen, särskilt nu under sommaren då de brukar ha sol längre än övriga restauranger på Lilla Torg. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och passade på att fira mitt köp haha. Anna ska ju dessutom föda barn om typ 50 dagar, hur coolt är inte det?

Idag ska jag till No+Vello för att fortsätta min IPL Permanent hårborttagning behandling på benen. Saken är den att jag inte får något hår på benen längre så behandlingen är nog typ klar nu! =) Ikväll ska jag och Carl ha date night. Vi försöker få till det på onsdagarna och nu har vi faktiskt lyckats de senaste veckorna känns det som. Mys! Uppdaterar er mer senare idag. Ha en underbar onsdag!

 

Min Mulberry Bayswater väska

Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?