Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cape
Kappa
Kofta
T-shirt
Linne med spets
Klänning
Body
Skjorta
Kavaj
Blå klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Blus
Väska
Slacks
Kavaj
Klänning
Cape
Klänning
Pälsjacka
Väska
Slipover
Kavaj
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Svarta jeans
T-shirt
Linne
Stövel
Kofta
Linne
Väst
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kappa
Boots
Väska
Sandaler
Byxor
Skjorta
Grå kavaj
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kofta
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Byxor
Pullover
Slingbacks
Klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Väska
Slipover
Tröja
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Skinnkjol
Kappa
Stickad klänning
Sneakers
Tröja
Väska
Skjorta
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Slipover vit
Linne
Kjol
Väska
Klännning
Kappa
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Jeans
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Tröja
Kjol
Slipover
Pullover
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Vit blus
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Gucciskärp
Topp
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Halsduk
Väska
Blus
Klänning
Basker
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Kappa
Tyllkjol
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Bag
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Slipover
Grön klänning
Byxor
Blus
Väska
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kappa
Väska
40   211
37   243
48   282
46   258
22   270

Min nya Mulberry Bayswater väska

Min nya Mulberry Bayswater väska

Hej fina. Igår eftermiddag gick jag förbi ett av kontoren som min nya arbetsgivare har. Alla nya medarbetare skulle fotas till hemsidan med mera. Jag fick träffa några av mina kommande kollegor där och de verkade roliga och snälla :). Känner mig mer pepp för varje dag. Jag tänkte avslöja vilket företag det är om ungefär en vecka då jag officiellt har man sista dag på Myloc :).

Efter fotograferingen mötte jag upp Anna i stan. Äntligen skulle jag få köpa min Mulberry Bayswater väska som jag spanat in i flera år. Nu eftersom jag snart fyller år, fått nytt jobb, firar mer än ett år som egenföretagare samt varit med om en jobbig grej nyligen tyckte jag att det var ett bra tillfälle att belöna mig med väskan. Och den är så perfekt!

Anna var med mig när jag köpte den och hon skulle såklart dokumentera allt haha. Är så nöjd med mitt köp och så kul att ha med mig Anna <3. De var supertrevliga i butiken också vilket gjorde att det kändes extra bra att faktiskt köpa den i butik och inte online. Här kan ni spana in Mulberry Bayswater väska på Mulberrys hemsida: Mulberry Bayswater väska 

Efter köpet passade vi på att ta lite outfitbilder på Stortorget. Därefter satte vi oss på La Grappa för lite after work. Ett av våra favoritställen, särskilt nu under sommaren då de brukar ha sol längre än övriga restauranger på Lilla Torg. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och passade på att fira mitt köp haha. Anna ska ju dessutom föda barn om typ 50 dagar, hur coolt är inte det?

Idag ska jag till No+Vello för att fortsätta min IPL Permanent hårborttagning behandling på benen. Saken är den att jag inte får något hår på benen längre så behandlingen är nog typ klar nu! =) Ikväll ska jag och Carl ha date night. Vi försöker få till det på onsdagarna och nu har vi faktiskt lyckats de senaste veckorna känns det som. Mys! Uppdaterar er mer senare idag. Ha en underbar onsdag!

 

Min Mulberry Bayswater väska

Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska
Mulberry Bayswater väska

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?