Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Pullover
Linne
Jeans
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Kjol
Linne
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

Bästa concealer – Kat Von D


Bästa concealer – Kat Von D

Hej fina. Som ni vet bär jag oftast solglasögon på bild, dels för att jag är skelögd men också för att jag tycker att jag fått så mörka ringa under ögonen. Har provat många olika concealers men inte hittat rätt förrän nu.

Den bästa concealern enligt mig är helt klart en från Kat Von De. Jag använder i tonen Light 9 Neutral. Jag fick jättebra hjälp inne på Sephora på Emporia i Malmö. De testade olika nyanser direkt på mig och när vi hittat rätt var det så häftigt att se skillnaden på det ögat som de hade tagit på concealern och det som var utan. Wow!

Ni hittar concealern från Kat Von D hos Sephora: Kat Von D concealer

 

Bästa concealer – Kat Von D

Bästa concealer - Kat Von D
Bästa concealer - Kat Von D

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?