Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Cardigan
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Jeans
Kavaj
Linne
Linne
Kofta
Grå kavaj
Knytblus
Pullover
Klännning
Basker
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Vit blus
Rosa kostymbyxor
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Byxor
Kavaj
27   335
79   519
48   539
40   608
59   668

Jag ska köpa en designerväska!

Jag ska köpa en designerväska!

Hej fina. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en designerväska! Det blir lite en kombination av födelsedagspresent, nytt jobb-present och belöning för hårt slit med mitt företag vid sidan av mitt heltidsjobb. Jag tycker verkligen att jag är värd detta. Detta kommer att bli mitt dyraste köp någonsin men jag tycker faktiskt att jag är värd den.

Väskan jag ska köpa är den klassiska och tidlösa Mulberry Bayswater (Den  här –  klick), den större modellen med gulddetaljer. Det är en perfekt tote bag att ha till vardags och i den får jag plats med laptop och allt annat jag behöver ha med mig i min vardag. Jag har spanat på denna i flera flera år och har hört bra om kvalitét och skötsel så jag kommer nog att bli riktigt nöjd. Ser det verkligen som ett långsiktigt köp och som en väska jag kommer att kunna ha med mig genom hela livet.

Kommer såklart att visa er  när jag köpt den 🙂 Anna följer med mig och sedan efter köpet ska vi fira. “Detta är en stor dag” som Anna sa, haha =)

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?