Annons: Shoppa min stil

Linne
Linne
Byxor
Tröja
Klänning
Grön klänning
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Skjorta
T-shirt
Sandaler
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Tyllkjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Kappa
Blå knytblus
Slipover
Väska
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Byxor
Väska
Klänning
Pullover
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Ankelboots
Kofta
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Jeans
Skinnkjol
Väska
T-shirt
Blus
Väska
Skjorta
T-shirt
Slipover vit
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Slipover
Halsduk
Kjol
Blå klänning
T-shirt
Klänning
Topp
Kofta
Knytblus
Kappa
Plisserad kjol
Klänning
Kavaj
Blus
Linne
Skjorta
Kappa
Body
Skjorta
Klänning
Stövel
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Väska
Blus
Slipover
Kjol
Basker
Väska
Byxor
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Väst
Kavaj
Bag
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Cape
Satinkjol
Skjorta
Klännning
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Tröja
Slingbacks
Linne med spets
Kappa
Väska
Satinkjol
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Slacks
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
Tröja
Sneakers
Klänning
T-shirt
Kjol
Pullover
Cape
Pälsjacka
Kavaj
Slipover
Klänning
Kofta
Klännning
Boots
Kofta
310   882
45   271
44   326
41   312
59   402

Jag ska köpa en designerväska!

Jag ska köpa en designerväska!

Hej fina. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en designerväska! Det blir lite en kombination av födelsedagspresent, nytt jobb-present och belöning för hårt slit med mitt företag vid sidan av mitt heltidsjobb. Jag tycker verkligen att jag är värd detta. Detta kommer att bli mitt dyraste köp någonsin men jag tycker faktiskt att jag är värd den.

Väskan jag ska köpa är den klassiska och tidlösa Mulberry Bayswater (Den  här –  klick), den större modellen med gulddetaljer. Det är en perfekt tote bag att ha till vardags och i den får jag plats med laptop och allt annat jag behöver ha med mig i min vardag. Jag har spanat på denna i flera flera år och har hört bra om kvalitét och skötsel så jag kommer nog att bli riktigt nöjd. Ser det verkligen som ett långsiktigt köp och som en väska jag kommer att kunna ha med mig genom hela livet.

Kommer såklart att visa er  när jag köpt den 🙂 Anna följer med mig och sedan efter köpet ska vi fira. “Detta är en stor dag” som Anna sa, haha =)

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?