Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Cardigan
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Knytblus
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Stickad klänning
örhängen
T-shirt
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Blus
Jacka
Kavaj
Klänning
Väska
Vit blus
Kjol
Jacka
Skinnkjol
Byxor
Kofta
Slipover
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Klännning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Pullover
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Kappa
Stövel
Klänning
Kofta
Slingbacks
Tröja
Väska
Kavaj
Slacks
Kappa
Byxor
Väska
Klännning
Skjorta
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
Bag
Skjortklänning
Basker
Väst
Halsduk
Väska
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Skjorta
T-shirt
Jeans
Tröja
Klänning
Klänning
Boots
Kappa
Cape
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Linne
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Blus
Kofta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Kjol
31   243
41   383
41   473
44   477
50   394

Besök på nya jobbet

Hej fina. Jag berättade ju häromdagen att jag har fått nytt jobb vilket jag är jätteglad och peppad för. Idag ska jag faktiskt på besök på nya jobbet då de ska fotografera alla nyanställda till hemsidan. Jag ska dit senare i eftermiddag och innan dess tänkte jag hinna till Emporia en sväng för att hämta en goodie bag från The Body Shop som jag ju som ni vet har ett samarbete med. Ska bli spännande att se vad det för produkter jag ska testa den här gången.

Ikväll ska jag träffa fina Anna också. Hon ska följa med mig på en riktigt spännande grej som jag berättar mer om senare. Sedan hinner vi nog ha lite After Work (kan man kalla det det när man har semester?). Vad hittar ni på idag?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?