Annons: Shoppa min stil

Byxor
Jeans
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Klännning
Linne
Kjol
Byxor
Jeans
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Klännning
Linne
Kjol
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

Babyshower för Anna

Hej fina. Igår kväll anordnade jag en babyshower för Anna tillsammans med hennes systrar och mamma. Vi hade planerat den i ett par veckor och även lyckats få dit flera andra av Annas vänner. Vi höll den hos Annas föräldrar och det blev verkligen lyckat! Anna hade ju sagt att hon inte alls ville ha en babyshower men vi trodde ändå att hon innerst inne ville så därför trotsade vi henne och fixade en :).

Hon blev verkligen överraskad och glad när hon kom in, såg alla som var där och förstod att det var hennes babyshower. Hon trodde  att hon skulle på familjemiddag hos föräldrarna men det var det ju inte. Vi hade verkligen trevligt, kul att träffa Annas familj och hennes andra vänner också! Vi fikade, drack alkoholfritt bubbel, snackade med mera. Sedan var vi också med när Anna öppnade presenterna. Verkligen en supertrevlig söndagskväll!

Idag ser vädret lite sisådär ut så jag tänkte passa på att lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera och även jobba lite med mitt företag. Har även fått lite material från min blivande arbetsgivare som jag tänkte kika lite på.

Ha en underbar start på veckan!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?